Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10§

1. Rekisterinpitäjä

Aarni Kiinteistöt Oy
Pitkänsillanranta 15 C 83
00530 Helsinki
p. +358 405 683 535

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Jouko Kallio

3. Rekisterin nimi

Aarni asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Rekisteritietojen käyttöoikeudet on määritelty työtehtäviin liittyen siten, että tietojen käsittely toteutuu luottamuksellisesti.

Asunto-osakkeen kauppakirjat säilytetään lukitussa tilassa. Vuokrahakemukset, -sopimukset sekä irtisalmisilmoitukset säilytetään lukitussa tilassa ja niihin on pääsy vuokrausasioita hoitaville Kiinteistötilin työntekijöillä. Sähköinen asuntohakemus tulostetaan ja käsitellään samalla tavoin kuin paperilla toimitettu hakemus.

B ATK:lla käsiteltävät tiedot

ATK:lle talletetut tiedot on suojattu käyttöoikeuksilla sekä laitteiden fyysisellä suojauksella.

9. Henkilötietojen poistaminen rekisteristä

Halutessaan asiakas voi pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä lähettämällä yhteystietonsa sähköpostitse osoitteeseen if.to1544482704tsiet1544482704niiki1544482704nraa@1544482704ofni1544482704

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.  Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close