Meistä

Aarni Kiinteistöt on arvokiinteistöiden ullakkorakentamiseen ja muutosrakentamiseen erikoistunut yritys. Kokonaisvaltainen asuntotuotantomme sisältää suunnittelun, toteutuksen sekä käyttöönoton. Hoitamalla rakennuskohteet kokonaisuutena pystymme pitämään laatutason korkeana.

Aarni Kiinteistöjen ammattitaitoinen ja sitoutunut työmaahenkilöstö on tottunut toimimaan vaativissa arvokohteissa yhteistyössä taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden kanssa. Joustavalla ja henkilökohtaisella palvelulla minimoimme asukkaille syntyvän haitan eri työvaiheiden aikana.

Haluamme tehdä parasta mahdollista laatua sekä toimia esimerkkinä tinkimättömästä rakentamisesta asuntojen uudistuotannossa. Tähän ajatukseemme sopivat loistavasti haastavat ullakkorakentamishankkeet, joissa pääsemme näyttämään kyntemme. Yhdistämme uuden talotekniikan ja vanhan rakennuksen hengen yhtenäisiksi, toimiviksi ja viimeistellyiksi kokonaisuuksiksi. Rekisteröidy ja ilmoita kiinnostuksesi asunnoistamme niin saat ennakkotietoja ensimmäisten joukossa.